Fakti.bg | 02.04.2020 17:31:39 | 103

Английски национал разказа за опасния COVID-19


Английският национал Калъм Хъдсън-Одой пребори коронавируса и няма търпение да се завърне в игра. Крилото на Челси даде първия положителен тест за COVID-19 във Висшата лига през март, а сега разказа за опасния вирус.

„Чувствам се перфектно. Имах вируса, но сега съм напълно възстановен. Добре съм. Имах коронавирус преди три седмици. Първият ден почувствах, че имам температура, а на следващият ми нямаше нищо и се чувствах нормално. Мислех, че е просто нещо с незначителна температура, но очевидно не беше. Беше много хубави чувство да знаеш, че имаш своите съотборници зад гърба си, подкрепяйки и уверявайки се, че се чувстваш добре. Не спираха да ме окуражават“, сподели Одой пред сайта на лондонския тим.

„Всичко се случва толкова бързо и не знаех, че този вирус ще бъде толкова важно и голямо нещо за света, засягайки толкова много хора. Всеки трябва да бъде внимателен и да преценява нещата и се надявам вирусът да премине скоро и всички да се върнат към нормалното си ежедневие. Искам футболът да се завърне възможно най-скоро. Дори още днес, ако може, но пандемията расте и ще продължава да расте, така че трябва всички да останат в безопасност“, добави 19-годишният футболист, който има 25 мача и 3 гола за „сините“ този сезон.

„За мен това е възможност да се покажа отново и да продължа да натискам на максимум, за да се надявам да имам възможност да отида на Европейското първенство. Този турнир те показва на света и имам голяма вяра в себе си и се надявам, че ще успея да си спечеля място в отбора. Искам да се уверя, че продължавам да помагам на отбора си да вкарва голове и да печели мачове, за да спечелим трофей в края на сезона“, добави още англичанинът.

Прочети цялата публикация