Fakti.bg | 04.04.2020 14:39:25 | 332

Джулиана Гани се пусна гола напук на карантината (СНИМКИ)


Джулиана Гани редовно съблазнява от социалните мрежи, но сега, когато сме в карантинен период, е особено щедра откъм прелести, поне ако съдим по фотосите, които качва в профила си.

Силиконката, която наскоро стана майка на момченце, този път се пусна съвсем топлес и без капка свян си развя кубиците, които може би вече всички са виждали достатъчно добре.

"Стайлингът ми за утре... Не забравяйте, че ще си висим вкъщи, така че горна дреха не ми трябва особено!", пише Гани под горещия кадър, на който, разбира се, е без горнище.

View this post on Instagram

Стайлинга ми за утре..????‍♀️???? Не забравяйте, че ще си висим вкъщи, така че горна дреха не ми трябва особено! ???????? Между другото какво смятате да правите през първия ден след карантината? Къде ще отидете? ????

A post shared by DJULIANA GANI (@djuliana_gani) on Mar 27, 2020 at 11:33pm PDT

В настоящата ситуация с коронавируса Гани често се шегува в пуликациите си, опитвайки се да разведри своите фенове.

View this post on Instagram

Снощи си сложих новото сценично боди от @the_rafffyy_sofff , извиках гримьора и фризьора, оправих се за дискотека и си легнах! Голям купон беше! ????????‍♀️ Как беше Съботното парти при вас? Развихрихте ли се и вие като мен? ???????????????? • #partyhard #homeparty #quarantine #neverends #goingcrazy #sexy #feelgood

A post shared by DJULIANA GANI (@djuliana_gani) on Mar 29, 2020 at 2:15am PDT

View this post on Instagram

Цяла сутрин викам по Илиян да дойде на масата да закуси, а той крещи от другата стая, че не бил гладен! Ами като не си, ОК! “Сготви” си сам! ????????????

A post shared by DJULIANA GANI (@djuliana_gani) on Apr 3, 2020 at 1:31am PDT

Прочети цялата публикация