Fakti.bg | 09.04.2020 08:31:14 | 76

Нети откри, че е осиновена


Талантливата актриса и певица Антоанета Добрева-Нети открила съвсем скоро, че е осиновена. Това се случило след смъртта на жената, която я е отгледала.

Нежната половинка на Дони е открила биологичните си родители Джилда и Петко, а тв водещата Александра Кръстева се оказала нейна сестра.

Всичко това стана ясно от дълга публикация на водещата на предаването "Търси се" Нели Хаджийска в социалните мрежи. Ето какво написа тя:

„На своите 44 години обичаната актриса и певица Нети, която всички познаваме, разбира шокиращата новина, че е ...ОСИНОВЕНА! Разбира го, след смъртта на своята майка, осиновителка, през един случайно намерен документ...Кръвните групи не съвпадат... Житейска пауза и буря от емоции в главата ѝ. В душата ѝ. Пауза. Но кратка, за да осмисли случващото се... Малко по-късно близък до семейството им, съвсем случайно се запознава с биологичната майка на Нети... Джилда! Двете се откриват след близо 45 години раздяла...Да, сърцата им бумкат лудо! Джилда и Нети отново са заедно! Неописуемо.... Кръвен баща на Нети се оказва техен приятел, актьор, Петко от Плевен, с който Дони и Нети от години изкарват лятото на любимата Варвара... Житейската история не свършва до тук... Нети открива, че нейна сестра е нашата колежка от БТВ Александра Кръстева... ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ на Нети и Дони, че избраха нас и "Търси се..." за да разкажем този спиращ дъха житейски сценарий...За нас това е едно от най-големите признания и смисъл да ни има в ефира.... Тази неделя, на самата Цветница ще Ви разкажем заедно бушуващите емоции, които преживяват, ще видите първата среща на Нети и майка ѝ, ще чуете първият разговор, в който Нети казва на Петко, че е негова дъщеря, ще видите Нети, такава, каквато никога не е била - ЦЯЛОСТНА! ЗАВЪРШЕНА! ЗНАЕЩА И УСЕЩАЩА НАИСТИНА КОЯ Е! Една история за любовта, изпитанията, грешките, прошката и мъдростта... Бъдете с нас!"

Прочети цялата публикация