Fakti.bg | 03.05.2020 07:34:32 | 68

Родна фитнес кралица дава съвети за изваяна талия


Анита Маркова, която е притежател на бразилско дупе № 1 в Републиката и на приза "Про Бикини Дива" на световното първенство на Бахамите, връчен ѝ от световната организация за фитнес модели WBFF, дава съвети на всички дами в изолация как да поддържат форма си и в частност да изваят "талия за завиждане". Фитнес инструкторката е създала специална електронна книга с програма за една от доста проблемите зони - корема.

View this post on Instagram

???? Коремът е една от доста проблемите зони за много момичета. Затова реших да подаря електронна книжка с тренировки на всяка една от вас, която иска да тренира от комфорта на своя дом, когато е на път, в хотелската стая, до басейна или където се чувства комфортно. . ???? Вземете безплатната книжка с тренировки за корем от ТУК ???? https://bit.ly/2KGOIyp Photography by @doriyantodorov

A post shared by Anita Markova (@fitmama.bg) on May 2, 2020 at 9:35am PDT

И в ситуация на извънредно положение Маркова не само, че не спира с тренировките вкъщи, но и мотивира останалите момичета да не се запускат, а да извайват тела далеч от фитнес залите. Затова докато се грижи за своя син и съпруг и всички останали задължения от дома, Маркова подготвя специална програма за желаещите момиче да постигнат изваяна талия и така мечтаните плочки на корема.

"Моята мисия е да помогна. Създадох и осем седмична програма за изчистване на целулита. Изобщо изолацията вкъщи не може да е оправдание за бездействие. Напротив, трябва да мобилизира още повече да се усъвършенстваме”, споделя Анита.

Прочети цялата публикация