Fakti.bg | 03.05.2020 09:17:19 | 87

Фитнес кралица със съвети към всички дами в изолация за бразилско дупе


Фитнес кралицата Анита Маркова дава съвети на всички дами в изолация как да подържат формата си и в частнот да изваят завидни задни части. Самата Анита е притежател на бразилско дупе №1 в републиката. Фитнес инструкторката грабна приза "Про Бикини Дива" на световното първенство на Бахамските острови в конкуренцията на над 40 претенденти от цял свят, а отличието ѝ бе връчено от Световната организация за фитнес и модни модели WBFF.

И в ситуация на извънредно положение Анита не само не спира с тренировките вкъщи, но и мотивира останалите момичета да не се запускат и да извайват тела и далеч от фитнес залите. Затова докато се грижи за своя син и съпруг и всички останали задължения у дома, Маркова подготвя специална програма за желаещите момичета да постигнат бразилски дупета като нейното, както и талия за завиждане.

Вижте тази публикация в Instagram.

#Repost @tanev.kiril • • • • • • My girl @anitamarkova_wbffpro ???? One Year of working together ???? “Coming together is a beginning, staying together is progress, and working together is success." @fitmama.bg & @tanev.kiril ???? #fitmama #anitamarkovafit #kiriltanev #kiriltanevcoach #teamkt #kt #TeamWorkDreamWork #WeWill #Mygirl #Beforeafter #fitnessmodel #werock

Публикация, споделена от ????ANITA MARKOVA???? (@anitamarkova_wbffpro) на Май 15, 2019 в 12:24 PDT

"Защото във всяка жена живее богиня, която чака да бъде събудена. Моята мисия е да помогна. Създадох и 8-седмична програма за изчистване на целулита. Изобщо изолацията вкъщи не може да е оправдание за бездействие, напротив - трябва да мобилизира още повече да се усъвършенстваме", споделя пред "България Днес" Анита.

Но това не е всичко. Докато подготвя програмата си и тренира без почивен ден, фитнес кралицата се е отдала на онлайн уроци по бизнес мениджмънт и продължава да търси нови предизвикателства. "Ставам сутрин в 5 ч. и денят ми е разпределен по минути за всички лични и професионални начинания, които захващам. Направих последните месеци електронна книга с тренировъчна програма за корем, която подарявам с удоволствие", разкрива Анита.

И допълва: "Най-голямата тайна по време на карантина да съм постоянно мотивирана е, че държа съзнанието си постоянно заето. Създавам си всекидневни краткосрочни и дългосрочни цели. Работя неуморно, за да ги постигна. Най-важна е връзката на тяло - ум - душа и менталното здраве, духовният мир."

Прочети цялата публикация