Fakti.bg | 22.05.2020 16:51:30 | 54

Извадиха живо бебе от жестоката катастрофа в Пакистан


Изпод развалините в епицентъра на жестоката авиокатастрофа в Пакистан, спасителите извадиха живо бебе, както и 5-годишно дете, предаде „Мирър”.

По-рано днес пътнически самолет с над 100 души на борда се разби близо до летището в град Карачи. Машината падна в населен район с жилищни сгради. На място бяха изпратени много спасители, които да търсят оцелели.

По чудо е било извадено изпод развалините живо бебе, като все още не е ясно колко от спасените лица са пасажери на самолета, и колко са живущите в ударените от самолета сгради. По данни на „Ройтерс” жертвите са катастрофата са много, но все още не е ясно колко.

Еърбъс А320 на Палестинските международни авиолинии (PIA) се разби по-рано днес, като се разследва причината за инцидента. Самолетът е летял от Лахор до Карачи. По информация на българското посолство в Пакистан към този момент няма информация за пострадали български граждани при инцидента с разбилия се близо до летището на Карачи. Мисията ни следи случая и остава в готовност за оказване на съдействие на български граждани при необходимост.

Прочети цялата публикация