Fakti.bg | 22.05.2020 17:54:50 | 65

Тази красавица е сред жертвите в самолетната катастрофа?


Моделът Зара Абид вероятно е сред жертвите на самолетната катастрофа в Пакистан. Пътнически самолет се разби в жилищен район в град Карачи, близо до летището.

Над 100 души са били на борда. Сред тях е и красивият модел Зара Абид, която е звезда в многомилионната ислямска република. Информацията, че тя е сред загиналите, все още не е потвърдена.

В Инстаграм Зара Абид има близо 100 хиляди последователи. Освен като модел, красивата пакистанка се е изявявала и като актриса. Нейното семейство е потвърдило, че е загинала в самолетната катастрофа, макар че няма официални данни все още от властите в Пакистан, предадоха световните агенции.

Много от почитателите и близките на Зара Абид започнаха да изказват съболезнования в социалните мрежи. Катастрофата на пътническия самолет се случва на фона на мюсюлманските празници, по време на които милиони пакистанци пътуват до своите роднини в други точки на страната. „Ройтерс” предаде, позовавайки се на човек, близък до разследването, че двигателите на самолета са отказали. Води се разследване за причините, довели до тежкия инцидент.

Прочети цялата публикация