Fakti.bg | 01.08.2020 16:32:31 | 113

Двойка се награби в самолета и ...


Двойка, пътуваща със самолет в САЩ, беше заснета и разкритикувана остро за твърде бурната демонстрация на чувства на борда. Предвид ситуацията с коронавируса, обаче, случката се оказала още по-нелепа.

Мъжът и жената се награбили страстно на седалките в салона на самолета. Силните им чувства нямало как да останат незабелязани от останалите пътници в самолета, които ги снимали и качили кадрите в Инстаграм профила Passenger Shaming, където се показват странни и абсурдни случки по време на полет.

Вижда се, че жената е в обятията на солидния мъж, който я държи здраво и двамата разгорещено се целуват. Смешното в цялата картинка е, че и двамата са с маски на лицата.

Не е ясно с коя авиокомпания са пътували двамата.

View this post on Instagram

Me getting ready for the weekend with my man like... #maskmakeout ????✈️???????????? • • • #passengershaming #instagramaviation #comeflywithme #airlinelife #airplaneetiquette #frequentflyer #crewlife #plane #aviation #cabincrew #avgeek #cabincrewlife #flightattendant #flightattendantlife #kiss #flightattendantproblems #travel #flightattendants #instapassport #aviationgeek #FAlife #airtravel #travelgram #traveltips #pilotlife #frequentflier #covid19 #coronavirus #mask

A post shared by Passenger Shaming (@passengershaming) on Jul 17, 2020 at 7:57am PDT

Авторката на снимката, която летяла заедно с двойката, разказва: „Това беше по време на полета ми от Форт Лодърдейл, Флорида, до Кълъмбъс, Охайо. Тази двойка беше в настроение. Първо той я храни с лъжица, буквално с лъжица. След това ѝ свали чорапите, за да ѝ масажира краката. И накрая завършиха програмата с това. Трябваше да го документирам“.

Другите пътници също били шокирани. Един отбелязва: „Изглежда безопасно, но другите пътници може да започнат да повръщат, гледайки това, и да възникне проблем“.

Прочети цялата публикация