Fakti.bg | 12.09.2020 17:35:00 | 78

Наско Сираков със странно изказване за ''Левски'' на напрегната среща с феновете


Президентът на ''Левски'' - Наско Сираков, се срещна с фенове на тима по време на турнира "Синьо лято", който се провежда в Албена.

"Аз очаквах, че сте ме поканили на ядене и пиене, а вие сте ми организирали другарски съд. Никога не съм казвал, че по-важни са ми неорганизираните привърженици. Напротив - ценя Националния клуб на привържениците на ''Левски'' и ще разчитам много на него в предстоящата кампания за членските карти!", каза Сираков, цитиран от сайта levski365.com.

Босът на "сините" обеща, че през следващата седмица ще се проведе пресконференция, на която той и изпълнителният директор Павел Колев ще отговорят на множеството въпроси, които останаха без отговор.

"Положението в ''Левски'' е много тежко и нито аз, нито самият клуб ще се превръщат в адвокати на някого във фенски конфликти. Нямам план А за ''Левски'', камо ли да имам план Б", отговори той на въпрос какъв е резервният му вариант, ако не намери финансиране.

Той обаче обеща след въпрос на привържениците, че ще допусне да бъде направен одит на клуба от някоя от четирите големи и най-авторитетни одиторски фирми, стига обаче цената за това да бъде поета от привържениците.

"Парите са на Тити Папазов и идват от негова фирма. А що се отнася до това защо при това положение е върнат първо заема към него, а не са правени плащания към НАП например, то отговорът е, че това са условията на краткосрочния заем. Имам пълно доверие на Павел Колев и обещавам клубът да даде пълна информация какво и на кого дължим", завърши Сираков.

Прочети цялата публикация