Fakti.bg | 25.10.2020 17:52:22 | 147

Блогърка взриви мрежата с имитация на гола СНИМКА на Бела Хадид


Австралийската блогърка Селсест Барбър става известна с пародиите си на снимки на знаменитости. Наскоро на страницата си в Instagram тя реши да имитира чисто гола снимка на красивата моделка Бела Хадид и взриви мрежата.

На оригиналния кадър на американката, тя седи гола, с кръстосан крак пред себе си. Косата ѝ е пусната, външният вид спокоен, излъчващ хармония. Кадърът е черно бял, с което се допълва идилията.

Селест се опита да възпроизведе позата на Хадид, за да покаже как изглеждат жените в реалния живот и с голотата си изби рибата, меко казано.

Снимката на Селест е по-скоро като карикатура, както и повечето ѝ опити за имитации, които са предимно комични. Феновете на блогърката обаче я обичат предимно заради това.

View this post on Instagram

Oh hi, just out here checking on your double standards. #celestechallengeaccepted #celestebarber #funny #bellahadid

A post shared by Celeste Barber (@celestebarber) on Oct 19, 2020 at 3:20am PDT

Барбър не се колебае да покаже чисто голото си тяло, въпреки че то определено не се вписва в стандартите са красота. Популярни блогъри с наднормено тегло не се срещат често в "Инстаграм", който се превърна в последно време сякаш повече в рекламна платформа.

Въпреки че Селест прилича повече на нормален и обикновен човек, отколкото на модел, публикацията ѝ има почти 200 000 харесвания. По коментарите личи, че абонатите на платформата са меко казано във възторг от имитацията.

"Изглеждаш невероятно", "Харесвам те дори повече от нея", са само част от мненията на потребителите.

Селест не прави за първи път пародия на снимки на знаменитости, внасяйки хумор в тях. Наскоро Барбър се превъплъти в актрисата Елизабет Мос и се подигра с екстравагантния ѝ образ, слагайки си чорап на главата и правейки гримаса.

View this post on Instagram

Not all masks fit the same. #celestechallengeaccepted #celestebarber #funny #elisabethmoss

A post shared by Celeste Barber (@celestebarber) on Aug 28, 2020 at 4:42am PDT

View this post on Instagram

No one’s going anywhere. #celestechallengeaccepted #celestebarber #funny #dualipa

A post shared by Celeste Barber (@celestebarber) on Jul 27, 2020 at 2:20am PDT

Прочети цялата публикация