Fakti.bg | 27.10.2020 09:01:34 | 62

Джулиана Гани с нова приумица


Джулиана Гани и мъжът ѝ Илиян Найденов наскоро се върнаха от турския курорт Бодрум, където се подлагаха на различни разкрасителни и тонизиращи процедури.

Блондинката разкри на какви процедури са се подложили с половинката ѝ, с които са се подмладили поне с десет години.

Те признаха, че са си вливали витамини венозно, за да укрепят имунните си системи.

"Терапията представлява интравенозно вливане на разтвор, обогатен с витамини, минерали и други нутриенти - има различни спрямо целите на конкретния човек. Тази модерна процедура се прави основно с цел засилване на имунитета. Нямаше как да не я опитаме при условие, че искаме да сме винаги в крак с иновациите около грижата за здравето, детоксикацията и отслабването", написа фитнес инструкторът Илиян в Instagram.

View this post on Instagram

IV therapy представлява интравенозно вливане на разтвор обогатен с различни витамини, минерали и други нутриенти (има различни) спрямо целта на човек. Тази модерна терапия се прави с цел засилване на имунната система, изчистване на бактерии от кръвта или други конкретни състояния и цели. В нашият случай системата е за засилване на имунитета на тялото и съдържа алфа-липоева киселина, голямо количество витамин Б комплекс, витамин Ц и др. За нас това е много нова процедура и нямаше как да не я опитаме при условие, че искаме да сме винаги в крак с иновациите около грижата за здравето на човек, детоксикацията, отслабването и тн. Хубаво е когато човек претендира за знания в определена област те да са базирани освен на много четене и на много опит. За мен това е от огромна важност и вярвам, че всеки трябва да инвестира време, енергия и средства в развитието на това, което прави.. каквото и да е то!???? Поздрави от Турция!????????

A post shared by I L I Y A N - N A Y D E N O V (@naydenov.fitness) on Oct 2, 2020 at 12:09am PDT

„В хотела, в който бяхме отседнали, ни правиха много процедури. Заредихме се. Засякохме се с Преслава. Едната вечер излязохме с нея и половинката ѝ. Изкарахме си много добре четиримата. Илиян отново ме изненада с много скъп подарък - купи ми гривна, златна, с кристали. Изръси се доста, за да ме направи щастлива”, разказва Джулиана пред роден таблоид.

Двойката се подложила още и на озонотерапия – метод за лечение на различни болежки, при който се използва медицински озон.

„Вливаха ми витамини и минерали. Оказа се, че имунната ми система е много слаба. На Илиян му казаха, че в организма му има много стрес. И на двамата ни правиха озонотерапия. Източиха ни над 200 мл кръв, обогатиха я с кислород, след това я връщат в тялото. Подложихме се и на други терапии, за които дори не бяхме чували. Правиха ни тестове във вода, в зависимост в какъв цвят се оцвети, ти казват къде имаш проблем”, разкава още силиконовата изкусителка.

Прочети цялата публикация