Fakti.bg | 21.11.2020 14:18:30 | 374

Мъж хвана жена си да прави секс със свой ученик във ваната


Съпруга и майка от Айдахо призна, че е правила секс с няколко непълнолетни момчета, за което бе осъдена на 90 дни затвор. Аманда Катрин Стийл ще прекара само 3 месеца зад решетките и седем години условно, след като се призна за виновна по две точки от обвинението, съобщава Daily Mail.

Стил се призна за виновна през юни, след като постигна споразумение с прокурора. Разследването срещу нея започна в края на юни, след като свекър ѝ я докладва на властите след слухове, че се мотае с група деца. Според съдебните документи жертвите, включително 17-годишно дете, са бягали от училище, за да правят секс с нея, а по това време тя била омъжена.

„Жертвата каза, че познава няколко свои приятели, които са правили секс със Стийл“, се казва в полицейския доклад. През юли 2019 г. вече бившият съпруг я хванал с момче във ваната в къщата им. Когато се опитал да се намеси, Стийл се изнервила и му казала, че предположенията му са нелепи. В крайна сметка тя признала пред съпруга си и полицията, че е правила секс с непълнолетни и че поне един полов акт е станал в къщата на 17-годишното момче и един в тяхната къща. Твърди се, че едно от момчетата е записало секса с Аманда, но по-късно казало на полицията, че записът е унищожен. Като част от присъдата Аманда ще трябва да положи 300 часа обществен труд и да плати глоба от почти 5000 долара.

Прочети цялата публикация