Fakti.bg | 13.01.2021 19:15:52 | 69

Свекърва написа ужасно послание на снаха си в коледната ѝ картичка


Отношенията между свекървата и снахата са безкраен източник на забавни истории и вицове. Но има и други примери, които вече съвсем не са за шега. Типичен пример за безумни отношения между свекърва и снаха е случилото се с американката Никол. Тя публикувала картичка, която получила за Коледа от майката на мъжа ѝ.

Такава случка трудно би била описана дори и във виц. Заедно с готовите пожелания на картичката свекървата дописала и нещо доста шокиращо. Свекървата подходила към всичко с такъв педантизъм, че написала сумите до последния цент.

Възрастната жена пресметнала парите, които била похарчила за семейството на любимия си син - за мобилен телефон и електроенергия, и ги написала в коледната картичка на снаха ѝ.

Ето и какво гласяла самата картичка: „112 долара и 40 цента - сметка за мобилен телефон - платено. 584 долара и 84 цента - сметка за електричество! ________ 697 долара и 24 цента + подарък. Весела Коледа!‘.

Публикуваният разказ от снахата станал тотален хит в мрежата и скандалната картичка била видяна от над 1,1 милиона души. Някои от жените, видели картичката на Никол, споделиха, че и те са имали сериозни проблеми със свекървите си.

„Един ден свекърва ми дръпна мъжа ми встрани и му каза, че е длъжен да ми препише половината на нашия дом, за да не получа нищо друго, когато се разведем!“; „Защо свекървите са такива?! Моята кара мъжа ми да се чувства виновен, казвайки му, че е болна и трябва да прекарва повече време с нея, а не с мен. Кара го да ходи сам за подаръци на децата ни, да ги опакова, а после да ги подарява от нейно име“ – това са само малка част от кошмарните истории, които различни жени са преживявали със свекървите си, пише jenata.blitz.bg.

Прочети цялата публикация