Fakti.bg | 07.03.2021 05:00:30 | 370

Вашият хороскоп за днес, 07.03.2021 г.


хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Денят е приятен за вас с неочаквани, забавни случвания. Обръщайте внимание на знаците и (уж) случайните съвпадения, запомнете ги, скоро ще разберете какво означават.

Телец

През този ден нещата стават сериозни за вас. Не позволявайте на околните да ви притискат, правете нещата правилно и оправдано.

Близнаци

Гледайте надалеч и мислете мащабно. От вас се очакват велики дела, не се опитвайте да прехвърляте отговорността другиму.

Рак

Давате си сметка защо е нужно да се лишите от едно или друго. Мотивацията ви е вдъхновяваща, а това отваря още повече възможности пред вас. Просто действайте!

Лъв

Май е време за пролетно подреждане на гардероба. Хубав ден да се погледнете с критично око и да обновите целите за новия сезон. Пролет иде, премерете роклите.

Дева

Ако разберете границите на своите възможности, ще можете да действате в съгласие с тях, вместо да ги оставяте да работят против вас и да ви се пречкат.

Везни

Бъдете смели и силата ще се появи. Колебанията ви разфокусират. Обърнете се към себе си, отговорите са в сърцето.

Скорпион

Да гледате поне няколко крачки напред е важно за вас, но още по-важно е да сте наясно със себе си и да не оставяте емоциите да решават вместо вас. Ден за ясна преценка на нещата.

Стрелец

Точност, акуратност и бързина се изискват от вас днес. Разказите за ваканцията могат да почакат, а вие се залавяйте за действие.

Козирог

Времето е враг на хората, които се опитват да живеят спокойно, но да водите битки с него е обречена кауза. Най-добрият лек - приемането!

Водолей

Очарователни и неустоими ще сте днес, което не означава да сте и капризни. Бъдете благодарни за нещата, които имате, така и недоволството ви ще намалее.

Риби

Разсеяно приключвате седмицата. Имате нужда от кратка адаптация, затова започнете нещата лека-полека с план и мисъл. Не следвайте сляпо чужди заповеди, но и не проявявайте фанатизъм по отношение на собственото си мнение.

Прочети цялата публикация