Fakti.bg | 07.04.2021 17:55:53 | 90

Пищната Лизо се пусна без бельо (СНИМКИ)


Американската певица Мелиса Виван Джеферсън, по-добре позната като Lizzo, показа несъвършенствата на тялото си в откровен тоалет и предизвика отвращение в мрежата, съобщава "Дейли Мейл". На публикуваните в Instagram кадри 32-годишната изпълнителка е облечена в плътно прилепнала лилава рокля без бельо. В същото време тоалетът ѝ е украсен с мрежести вложки отстрани и широка кройка, което частично излага на показ задните ѝ части. Визията на звездата е допълнена от големи обеци с и оранжеви обувки на токчета. Публикацията е получила въпреки всичко над милион харесвания.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Lizzo (@lizzobeeating)

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Lizzo (@lizzobeeating)

Мнозина потребители критикуват външния вид на певицата в коментарите си. „Става ми лошо от нея“, „Такива снимки трябва да бъдат забранени“, „Не ми харесва, че толкова много хора сега демонстрират затлъстяването си. Просто е пошло ”,„ Защо е необходимо да си показваш дупето пред камерата? Какво просташко поведение “, възмущават се те.

Някои пък са вдъхновени от това, че певицата има смелост да показва тялото си, макар да не е стройно и слабо и да се гордее от него. Лизо е една от малкото едри изпълнителки, които не се срамуват по никакъв начин от излишните си килца и гордо ги показват.

През март Lizzo показа видеоклип, в който отново беше с откровено облекло и беше смъмрена в мрежата. Звездата позира в черен комплект бельо. Не само, че не се притеснява от гледките, които показва, ами и певицата се пляска съблазнително по бедрата.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Lizzo (@lizzobeeating)

Прочети цялата публикация