Fakti.bg | 07.04.2021 19:16:52 | 191

Десетки модели възмутиха с чисто гола фотосесия в Дубай (СНИМКИ)


Властите в Дубай, Обединени арабски емирства, са останали силно възмутени от фотосесия с голи момичета на балкона на един от небостъргачите.

Скандално видео и снимки се появиха в социалните мрежи, заснети от очевидци от съседна сграда, съобщава "Дейли Мейл". На кадрите се вижда как десетки модели позират без дрехи през деня.

Инцидентът е предизвикал възмущението на местните власти. Обединените арабски емирства са религиозна държава и подобни действия, меко казано, не са добре дошли там и не се толерират. Полицията в Дубай е заявила, че "такова неприемливо поведение не отразява ценностите и етиката на обществото в страната", информира британското издание.

В резултат на това, участниците във фотосесията са били арестувани. По предварителна информация сред арестуваните има единадесет гражданки на Украйна, 8 на Русия още около 20 момичета от други страни на бившия СССР. Всички те участвали в голи фотосесии за израелски сайт 18+. Мнозина от тях вече са депортирани към родните им страни. Материалите по делото вече са предадени на прокуратурата за по-нататъшно производство. Момичетата са изправени пред доста сурово наказание - лишаване от свобода до шест месеца или глоба от пет хиляди дирхама (около 1 200 евро). А в най-лошия случай - и двете наведнъж.

Много от момичетата са били прохождащи модели с малък брой последователи в социалните мрежи. Момичетата обикаляли целия свят, за да участват в подобни голи сесии.

Една от тях, Виктория Рогалчук е финалистка в шоуто "Топ модел на Украйна". Зрителите са я запомнили с нейната нестандартна визия и ниския за подиума ръст.Въпреки успеха, Виктория се е снимала за реклами на 18+ сайтове, както и нейните други известни колежки.

Прочети цялата публикация