Fakti.bg | 17.09.2021 21:30:27 | 257

Какво е оргазъм на цялото тяло и как да го постигнете?


За разлика от традиционния секс, където главната цел обикновено е да получиш „генитален“ оргазъм, оргазъм на цялото тяло е нещо, което всеки трябва да изпита поне веднъж в живота си. Това е усещане за удоволствие, което започва от гениталиите, преминава през горната част на тялото, до главата, след което слиза и приключва в пръстите на краката, пише sexwell.bg. Цялото тяло, без изключения!

За да постигнете цялостен оргазъм, трябва да преоткриете както вашето собствено тяло, така и тялото на вашия партньор. Главното място, където трябва да фокусирате сексуалната си енергия, е главата и умът. Това върховно удоволствие може да бъде постигнато и от жени, и от мъже!

Ето какво трябва да направите, за да се насладите на истинска сексуална нирвана:

1. Отпуснете се

Напрежението по време на секс затваря рецепторите ви за удоволствие. Не препускайте към финала, не се притеснявайте дали ще свършите и не мислете за странични неща. Когато се тревожите, мозъкът изпраща на тялото сигнали за беда – а когато човек е в беда, последното нещо, което му се прави, е секс. Тялото е пълно с хормони на оцеляването, което ви прави изнервени и параноични – истински добрата релаксация ще изключи тези сигнали

2. Мислете за цялото си тяло

Не се фокусирайте единствено върху удоволствието, което изпитвате там долу. Мислете за цялото си тяло, представяйте си как сексуалния заряд нежно гали и обгръща всеки сантиметър от вас – гръбнак, ръце, пръсти, колена, крака и т.н.

3. Бъдете вокални

Не прикривайте виковете и крясъците, които ви идват отвътре. Викайте, пъшкайте, ръмжете и дишайте шумно – правете точно това, което ви се прави! Не го правете за да покажете на партньора си колко ви е приятно – правете го за себе си, сякаш мастурбирате и сте сами.

4. Дишайте

Много хора задържат дъха си точно преди да свършат. Ако искате обаче да усетите удоволствието по цялото си тяло, трябва да вдишвате и издишвате дълбоко. В началото може да ви се струва трудно, но с малко тренировки по време на мастурбация става лесно и интуитивно.

5. Не мислете за порно

За да се съсредоточите върху дадения миг, не трябва да се разсейвате с мисли за порно. Пълният телесен оргазъм е в голяма степен и духовно преживяване. Съсредоточете се върху това, което чувствате.

6. За мъже – не мислете за пениса си

Ако сте мъж и искате да постигнете оргазъм на цялото тяло, трябва да избягвате да мислите за члена си по време на секс. Ако се фокусирате на него, ще свършите твърде бързо. Позволете на тялото си да „свършва“ в няколко стъпки. Всяка стъпка ще носи нови, по-приятни усещания.

Сексът може да бъде наистина невероятно преживяване, ако се научите да изпитвате оргазъм на цялото тяло. Дръжте сетивата си отворени и изключете външния свят изцяло – бъдете само вие и вашият партньор.

Прочети цялата публикация