Fakti.bg | 25.09.2021 19:28:44 | 173

ММА легенда арестуван за домашно насилие и повреда на превозно средство


ММА легендата Джон Джоунс за пореден път си създаде проблеми с властите, пише mma.bg. Медиите в САЩ разкриват, че рано сутринта в петък "Bones" е бил арестуван от полицаи в Лас Вегас. Джоунс е обвинен в домашно насилие и повреда на превозно средство.

Това е единствената информация по случая до момента, но със сигурност повече детайли ще има в следващите дни. Говорители на полицаите споделят, че получили обаждане от хотел Caesars Palace в 5:45 сутринта.

Те се отзовали и арестували Джоунс, който явно шамаросал своята приятелка и повредил нечий автомобил. Джоунс е във Вегас тази седмица, защото битката му през 2013 г. срещу Александър Густафсон беше въведена в Залата на славата на UFC.

Не за първи път Джоунс има проблеми със закона. Преди това той беше арестуван за шофиране в нетрезво състояние, наред с други престъпления. Криминалното минало на Джоунс е доста дебело и ако продължава така, то със сигурност ще свърши зад решетките.

Гаранцията на Джоунс е 8 000 долара, 5 000 долара за повредата на превозно средство и 3 000 долара за домашното насилие.

Прочети цялата публикация