Fakti.bg | 11.05.2021 17:59:08 | 75

Пак вкараха Берлускони в болница


Бившият собственик на Милан Силвио Берлускони отново е бил приет в болница „Сан Рафаеле“ в Милано, обявиха от неговата партия „Форца Италия“. Това е третият случай за последните два месеца и четвърти от началото на годината, в който 84-годишният бивш италиански премиер е настанен в лечебно заведение.

Според запознати, настоящото влизане на Берлускони в клиниката се дължи на пост ефект от COVID-19, с който милиардерът се беше заразил през септември 2020 г. и прекара 11 дни под лекарско наблюдение.

Силвио Берлускони, който в момента е собственик на втородивизионния италиански Монца, беше изписан от същата болница на 1 май. Неговото здравословно състояние от години му създава проблеми.

През 2016 г. той претърпя сърдечна операция. В началото на тази година постъпи в клиника в Монако заради нови проблеми със сърцето.

Медийният магнат е съден заради сексуални контакти с непълнолетната проститутка Сарима Ел Махруг (известна като Руби Рубакуори). Делата по случая постоянно се отлагат заради здравословното състояние на Берлускони и честите му влизания в болница.

Прочети цялата публикация