Fakti.bg | 22.09.2022 17:18:41 | 54

Кралица Елизабет II е носила един лак за нокти за 15 лв. до края на живота си


Кралица Елизабет носеше един и същи лак за нокти, от 1989 година, пише „Инсайдър”. Изненадващо, оказва се, че той е от евтините масови марки, допълва jenata.blitz.bg.

Въпреки, че стои на върха на монархията в продължение на над 70 години, Елизабет II не е държала толкова на луксозните продукти за красота. Това е една от немалкото ѝ "странности". Тя е използвала предимно продукти, които могат да се открият в повечето дрогерии. Оказва се, че всяка дама може да се сдобие с лака, който кралицата използвала до края на живота си.

Цветът е бледорозов, а цената му в момента на пазара е близо 7 долара. На българския пазар – около 15 лева. Елизабет II отказвала да носи друг цвят.

should #balletslippers be our color of the month? ???????? place your vote at https://t.co/U1Gy5vbiWC and also enter to win our giveaway with @shopdolcevita ???? pic.twitter.com/ATXXkDyKjV

— essie (@essie) August 15, 2022

Лакът за нокти Pink Nude Ballet Slippers Nail Polish на Essie е специално избран лак за самата Нейно Величество и в момента се продава само за $6,66. Кралица Елизабет II носи много изтънчения, а също и много шик, нюанс Ballet Slippers от 1989 г. насам и остава лоялна към американската марка през целия си живот, съобщава Hello!.

Бледият телесен цвят на Essie е описан на уебсайта им като „емблематичен цвят за всички сезони“ – и с право.

a sunday clean-slate mani in shade #balletslippers pic.twitter.com/MnzhdzbNXW

— essie (@essie) March 28, 2022

Прочети цялата публикация