Fakti.bg | 31.05.2023 20:00:42 | 487

Какво става в Мордор?


Какво става в Мордор?

- Десетки дронове атакуваха Москва и Московска област. В столицата спираха GPS, стреляха на случаен принцип от ППО, пропагандата изтерясва на живо в предаванията. Както е казал класикът: „Харесва ми, когато гори. Хората тичат, суетят се…”

- Дестилерия се запали в предградията, очевидци чуха два взрива. Ами, ето, руските центрове за вземане на решения са атакувани.

- Шойгу обяви поражението на още една американска система за противовъздушна отбрана Patriot. Хей, я по-бавно там, иначе скоро ще започнете да ги унищожавате повторно!

- Министерството на вътрешните работи на Руската федерация обяви Залужни и Сирски за издирване. Признават ли, че в Русия има недостиг на талантливи военачалници?

- Държавната дума обяви наказателна отговорност за заснемане с дронове. Московчани, ако видите дрон, просто се обърнете на другата страна!

- Забраниха бяло-синьо-бялото знаме. Ами, вече е ясна символиката на бъдещата държава, която ще възникне на мястото на Руската федерация.

- Изравниха нивото на демокрация с Беларус - то е 2%. Това показва новият рейтинг на Freedom House.

- Ще започнат да обличат военните си в конфискувани дрехи. А също и да им прехвърлян конфискувани от бизнеса обувки и тоалетни изделия. Очакваме ли с нетърпение ЧВК "Дантелени бикини"?

- В Ростов на Дон трибуната на спортен комплекс се срути от вятъра, чиято реконструкция струва 800 милиона рубли (10 милиона долара). Този вятър беше специален, антикорупционен.

- Цял ден московската полиция проверяваше канализационни шахти в центъра на столицата. Търся костенурките нинджа, които са пуснали дроновете?

- Поради повишеното търсене цените за ковчези и изкопаване на гробове скочиха до небесата. Явно далновидните руснаци се запасяват за в бъдеще.

Източник: Pravda Gerashchenko

Прочети цялата публикация