Fakti.bg | 22.03.2020 12:09:30 | 103

Промоутърът на Кобрата нанесе много тежък удар по Антъни Джошуа


Боб Аръм е убеден, че боецът му Кубрат Пулев ще нокаутира Антъни Джошуа на 20 юни, след което ще продължи напред, за да се бие с победителя от третата битка на Тайсън Фюри срещу Дионтей Уайлдър. Аръм споделя, че е бил промоутър на Анди Руиз в по-голямата част от неговата кариера и мексиканецът не се славил с нокаутираща сила, предава mma.bg.

Боб смята, че Джошуа има много съмнителна брадичка и Кобрата ще успее да се възползва от това и ще го нокаутира. Все още не се знае дали битката ще се състои и Аръм споделя, че чакат становище от комисиите в бокса, които от своя страна чакат от властите. Битката между тях е насрочена за Лондон, но най-вероятно ще бъде просрочена с няколко месеца.

Ето какво сподели Аръм за срещата:

''Джошуа няма брадичка. Познавах Анди Руиз преди първия му двубой с Джошуа. Всеки от двубоите на Руиз, с изключение на предишния му с Димитренко, беше промотиран от нас. Значи ние сме експерти стане ли въпрос за Анди Руиз. Знаем колко е добър, какво му липсва, знаем, че има бързи ръце, доста добра брадичка, но не е нокаутьор. Повярвайте ми, вижте неговата статистика.

Той води борба с много шунка и бургери и не можеше да ги нокаутира. Фактът, че той нокаутира Джошуа по начина, по който го направи, ми показва, че брадичката на Джошуа е много, много съмнителна. Ако сравните Руиз с Пулев, то Пулев е много по-добър боец от Анди. Ето защо това, което казах, е че ако Руиз може да нокаутира Джошуа, тогава Пулев има още по-голям шанс да го нокаутира.

Не се и съмнявам, че Джошуа и Хърн ще искат да организират битка с Фюри. Има и други бойци, които са замесени. Трябва да видим дали битката между него и Джошуа ще се получи. Хърн е човек, който говори прекалено много. Комисиите в бокса нямат идея кога ще може да започнем. Нямаме идея какво ще стане и ще трябва да чакаме становище от комисиите.''

Прочети цялата публикация