Fakti.bg | 24.11.2020 17:52:15 | 267

Гаджето на Танцуващия милионер се съблече две седмици след раждането (СНИМКА)


На 27 октомври Танцуващият милионер Джанлука Ваки стана баща за първи път. Момиченцето се казва Блу, а майка му - красавицата Шарън Фонсека, се чувства чудесно. Джанлука се похвали, че през цялото време е бил до нея и двамата са много щастливи. Той дори публикува красив кадър на тримата от болницата, като не скри радостта си от паметното събитие.

Шарън обаче също реши да сюрпризира милионите си почитатели, а и тези на милионера. Тя се съблече и показа фигурата си в Инстаграм две седмици след раждането на детето.

"По време на бременността качих около 10 килограма, но постепенно вече ги свалям. Тялото ми все още е много различно от това, което беше. Имам шевове от цезаровото сечение и все още не усещам половината от стомаха си. Около гърдите ми се появиха стрии. Това е дълъг процес на възстановяване и аз вървя по него много бавно. Сега гледам да хапвам здравословно, използвам коригиращо бельо, което ми бе препоръчано от лекар, за да се възстановя по-бързо след операцията.

Може да звучи банално, но все още усещам страхопочитание към това, на което телата ни са способни. Наслаждавам се на всичко, обичам себе си и тялото си повече от преди", признава Фонсека.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Sharon Fonseca (@sharfonseca)

Все пак от кадъра личи, че Шарън явно ще влезе в списъка със звезди, които за възможно най-кратко време са успели да влязат във форма след раждането. В България пример за това са Антония Петрова, Александра Петканова, Теа Минкова и Джулиана Гани, припомня jenata.blitz.bg.

Прочети цялата публикация