Fakti.bg | 23.02.2021 09:57:25 | 80

Анелия стана брюнетка за пръв път от началото на кариерата си (СНИМКИ)


Фолк любимката Анелия, която скоро стана част от отбора на брюнетките, показа за пръв път в социалните мрежи новата си визия с тъмна коса. От години тя не се беше разделяла с русото, но въпреки това събра смелост и направи драстична промяна във външния си вид. С тази трансформация Анелия се върна към първите си години в поп фолка, когато се подвизаваше именно с гарваново черна грива. Най-заклетите нейни фенове помнят тези години.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от ???????????????????????????? ???????????????????????????? (@chalga_planet)

Изпълнителката публикува снимките на сторита в Инстаграм, като за отрицателно време те предизвикаха бурните реакции на последователите ѝ. На единия от кадрите Анелия позира за селфи, давайки целувки, и е заложила на романтичен грим в розово-червената гама. На друг кадър е в компанията на своя приятелка, облечена в цветна рокля.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Поп - Фолк Хитове До Скъсване (@popfolkhitove)

Припомняме, че повод за преобразяването на Анелия стана заснемането на видео към нова песен, в която участие ще вземат и куп родни плеймейтки, пише trafficnews.bg.

Относно промяната в цвета на косата, тя каза, че и е било доста трудно да вземе такова решение и до последно е била разколебана. Нейните приятелки обаче я подкрепили с две ръце.

„Всички, които ме видяха, казаха, че изглеждам много по-малка. Не знам дали защото съм с къса коса, или защото е нещо различно“ – обясни тя.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от CHALGA FANZONE (@chalga.fanzone)

Прочети цялата публикация