Fakti.bg | 16.06.2024 19:30:26 | 64

Мъж кани непознати за "тройка" със снимки на мастурбиращата си жена, тя не знае

Съпруга случайно хванала мъжа си да изпраща нейни голи снимки на други момичета. За случилото се потърпевшата сподели във форума Mumsnet.

Първият тревожен звънец в отношенията на двойката била, когато един ден тя видяла снимка на пениса му в неговия телефон. Мъжът обяснил, че е мислил да го изпрати в отговор на интимна снимка от колега, но се е опомнил и не го е направил. Тя му повярвала и му простила.

Няколко години по-късно семейството изпаднало финансово с натрупани големи дългове. Жената започнала да работи седем дни в седмицата. Тъй като все още трябвало да се грижи за детето, тя била много уморена и рядко правела секс с мъжа си. „Чувствах се разбита“, каза тя.

Един ден телефонът ѝ се счупил. За да потърси нещо важно в интернет, тя решила да използва смартфона на съпруга си. Отворила браузър в него и внезапно се озовала във фалшивия акаунт на мъжа в X. Така тя разбра мръсната тайна на съпруга си.

Мъжът си кореспондирал с много жени. Той уверявал всички, че със съпругата му отдавна искат да опитат тройка и ги подканвал да се присъединят. За да докаже на непознатите жени, че съпругата му е добра в секса, той им изпращал снимки, на които тя мастурбира. Жената подчертава, че това интимно съдържание било предназначено изключително за нейния съпруг. За нея най-ужасното било, че лицето ѝ се вижда на всички тези снимки.

След случая тя изгонила съпруга си от къщата и отишла за малко при родителите си. Въпреки това жената признава, че не може да го остави да си тръгне, тъй като се нуждае от парите, които съпругът ѝ печели, за да изхранва децата си и себе си.

Сега мъжът прекарва нощите на дивана. Той се извинил многократно, но тя вече не му вярвала. Засега жената избрала да се примири с такъв брачен живот, въпреки че признава, че не е сигурна дали има достатъчно сили и търпение за това.

Прочети цялата публикация